Courgette Casanova F1

Kun en doven gartner dyrker ikke courgette på sit websted. De er meget uhøjtidelige og krævende at passe på. De fleste sorter har kun brug for regelmæssig vanding for normal vækst. Men der er også sorter, der godt kan klare sig uden det. Dette er meget praktisk for de gartnere, der kun kommer til stedet i weekenden. Courgette Casanova F1 er en af ​​disse sorter.

Courgette Casanova

Variationsegenskaber

Denne sort hører til tidligt modne hybrider. Dens halvbladede buske har store dissekerede blade i en mørkegrøn farve uden pletter og pletter. Casanova courgette ligner en cylinder i sin form. Det er slankt og langt. Samtidig har courgetten ikke en tendens til at strække sig for meget. Selv hvis du glemmer at vælge en moden frugt, vokser den ikke ud... Farven på moden courgette er heterogen: hvide prikker af mellemstørrelse skiller sig ud på den lysegrønne hud. Frugterne af denne hybrid kan i gennemsnit veje fra 0,9 til 1,5 kg. Deres bløde cremefarvede kød er ret tæt og velsmagende. Dette gør det muligt for dem at blive brugt med succes ikke kun til madlavning, men også til konservering.

Casanova F1

Et særpræg ved denne hybridsort er dens tørke tolerance.

Vigtig! Denne hybrid tåler ikke kun tørke godt, men har også brug for den. Med overdreven fugtighed i jorden kan dets rodsystem rådne.

Voksende anbefalinger

På trods af at sorten er meget krævende at tage sig af, skal du være opmærksom på jorden, før du planter den. Det ideelle sted til plantning af Casanova F1 vil være de senge, de voksede på:

 • kartofler;
 • kål;
 • sløjfe;
 • bælgfrugter.

Hvis frøene ikke plantes efter disse afgrøder, et nyt sted eller efter andre sorter af squash, skal jorden befrugtes. Dette gøres om efteråret, når man graver en køkkenhave. Organisk gødning er ideel:

 • hestemøller;
 • mullein;
 • fugleskit.

For at berige jorden giver brugen af ​​kompost og grøn gødning meget gode resultater.

Denne hybridsort kan plantes på to måder:

 1. Frø i åben grund. I dette tilfælde udføres landingen i maj måned. Den optimale sådybde er 4-6 cm.
 2. Dyrkning af kimplanter. Denne metode bruges til at opnå en tidligere høst. Det er bedre at begynde at forberede kimplanter en måned før den anbefalede plantning, det vil sige i april.
Vigtig! Frø og kimplanter skal plantes, så der er en afstand på 60 cm mellem tilstødende buske. En nærmere plantning tillader ikke planterne at udvikle sig fuldt ud, og høsten kan være dårligere.

Denne hybrid reagerer meget godt på løsning og fodring. Hvis jorden blev forberedt før plantning, kan disse procedurer udelades.

Anmeldelser af gartnere

Maria, 51 år gammel, Yaroslavl
Jeg slipper Casanova ud af og til. Jeg kan godt lide deres smag. Men når man sammenligner med andre sorter, ser Casanova courgette lidt skrøbelig ud. Jeg bruger dem ikke til spin. Men hvis du steger dem, er det umuligt at komme af. Jeg kan anbefale dem, der har ledig plads, som der ikke er noget at plante. Jeg ville ikke tildele en særlig seng til denne courgette.
Anna, 30 år gammel, Bogoroditsk
Casanova F1 købte for eksperimentets skyld. Plantes straks på sengen under filmen. Alt er sprunget op undtagen et par frø. Courgetterne startede hurtigt. Jeg kunne godt lide sorten, fordi den er ringe til vanding og ikke vokser ud. Da vi ankom dachaen efter 2 ugers fravær, var zucchini af denne sort pænt. I andre sorter voksede adskillige courgetter til noget forfærdeligt: ​​det blev strakt her, det var hævet der. Jeg kan anbefale en courgette til Casanova F1, for en sommerbolig er det netop det.
Oksana, 42 år, Vyazniki
Jeg kunne ikke rigtig lide Casanova. Der er andre mere fordelagtige sorter.Han er ikke bemærkelsesværdig på nogen måde, zucchini er som en courgette. Men det er min mening. For eksempel kunne min nabo lide det. Jeg gav hende næsten al courgette. Du kan plante det som en prøve.
Kommentarer (1)
 1. Courgette "Casanova" blev plantet for flere år siden. Jeg blev meget overrasket. Uendelig frugtning. Du klipper et par, og andre vokser straks! En stor mængde. En busk fodrede os hele sæsonen!
  Jeg kunne ikke købe disse frø igen i flere år. Men i dag lykkedes det (18.02.21). Jeg råder alle

  02/18/2021 kl. 07:02
  Catherine
Give tilbagemelding

Have

Blomster

Konstruktion