Politik til behandling af personoplysninger

1. Generelle bestemmelser

Denne politik til behandling af personoplysninger er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i den føderale lov af 27. juli 2006. № 152-ФЗ "Om personoplysninger" og bestemmer proceduren for behandling af personoplysninger og foranstaltninger til at sikre sikkerheden af ​​personoplysninger af webstedsadministratoren gardenlux-da.designluxpro.com (i det følgende benævnt operatøren).

  1. Operatøren sætter som dets vigtigste mål og betingelse for gennemførelsen af ​​sine aktiviteter overholdelse af menneskerettigheder og borgerlige rettigheder og friheder ved behandling af deres personoplysninger, herunder beskyttelse af rettighederne til privatlivets fred, personlige og familiehemmeligheder.
  2. Denne operatørs politik vedrørende behandling af personoplysninger (herefter - politikken) gælder for alle oplysninger, som operatøren kan få om besøgende på hjemmesidenhttps://gardenlux-da.designluxpro.com.
 
2. Grundlæggende begreber brugt i politikken
  1. Automatiseret behandling af personoplysninger - behandling af personoplysninger ved hjælp af computerteknologi;
  2. Blokering af personoplysninger - midlertidig afslutning af behandlingen af ​​personoplysninger (undtagen i tilfælde, hvor behandling er nødvendig for at afklare personoplysninger);
  3. Hjemmeside - et sæt grafisk og informationsmateriale samt computerprogrammer og databaser, der sikrer deres tilgængelighed på Internettet på en netværksadressehttps://gardenlux-da.designluxpro.com;
  4. Informationssystem med personoplysninger - et sæt personoplysninger indeholdt i databaser og tilvejebringelse af deres behandling af informationsteknologier og tekniske midler;
  5. Depersonalisering af personlige data - handlinger, som det er umuligt at bestemme, uden brug af yderligere information, tilhørigheden af ​​personlige data til en bestemt bruger eller andet genstand for personlige data;
  6. Behandling af personlige data - enhver handling (operation) eller et sæt handlinger (operationer), der udføres ved hjælp af automatiseringsværktøjer eller uden brug af sådanne værktøjer med personlige data, herunder indsamling, registrering, systematisering, akkumulering, lagring, afklaring (opdatering, ændring), udvinding , brug, overførsel (distribution, levering, adgang), depersonalisering, blokering, sletning, destruktion af personoplysninger;
  7. Operatør - et statligt organ, kommunalt organ, juridisk enhed eller person, uafhængigt eller sammen med andre personer, der organiserer og (eller) udfører behandlingen af ​​personoplysninger, samt bestemmer formålet med behandlingen af ​​personoplysninger, sammensætningen af ​​personoplysninger til behandles, handlinger (operationer) udføres med personlige data
  8. Personlige data - enhver information, der direkte eller indirekte vedrører en bestemt eller identificerbar bruger af webstedethttps://gardenlux-da.designluxpro.com;
  9. Bruger - enhver besøgende på webstedethttps://gardenlux-da.designluxpro.com;
  10. Tilvejebringelse af personoplysninger - handlinger, der har til formål at videregive personoplysninger til en bestemt person eller en bestemt personkrets
  11. Formidling af personoplysninger - enhver handling, der har til formål at videregive personoplysninger til en ubestemt personkrets (overførsel af personoplysninger) eller at blive fortrolig med et ubegrænset antal personers personoplysninger, herunder videregivelse af personoplysninger i medierne, udstationering på informations- og telekommunikationsnetværk eller tilvejebringelse af adgang til personlige data på anden måde;
  12. Grænseoverskridende overførsel af personoplysninger - overførsel af personoplysninger til en fremmed stats territorium til myndigheden i en fremmed stat, til en udenlandsk person eller udenlandsk juridisk enhed;
  13. Ødelæggelse af personoplysninger - enhver handling, som resulterer i, at personoplysninger ødelægges uigenkaldeligt med umuligheden af ​​yderligere gendannelse af indholdet af personoplysninger i personoplysningssystemet og (eller) som et resultat af, at væsentlige bærere af personoplysninger ødelægges .
 
3. Operatøren kan behandle følgende personoplysninger om brugeren
  1. Fulde navn;
  2. Email adresse;
  3. Webstedet indsamler og behandler også anonymiserede data om besøgende (inklusive cookies) ved hjælp af internetstatistiktjenester (Google Analytics og andre).
  4. Ovenstående data herefter i teksten til politikken forenes af det generelle koncept for personoplysninger.
 
4. Formål med behandling af personoplysninger
  1. Formålet med behandlingen af ​​brugerens personlige data erinformere brugeren ved at sende e-mails; give brugeren adgang til tjenester, information og / eller materiale indeholdt på hjemmesiden.
  2. Operatøren har også ret til at sende brugeren meddelelser om nye produkter og tjenester, specialtilbud og forskellige begivenheder. Brugeren kan altid nægte at modtage informationsbeskeder ved at sende en e-mail til operatøren mærket "Ansvarsfraskrivelse for meddelelser om nye produkter og tjenester og specielle tilbud."
  3. Anonymiserede data om brugere indsamlet ved hjælp af internetstatistiktjenester bruges til at indsamle oplysninger om brugernes handlinger på webstedet, forbedre webstedets kvalitet og dets indhold.
 
5. Retsgrundlag for behandling af personoplysninger
  1. Operatøren behandler kun brugerens personlige data, hvis de udfyldes og / eller sendes uafhængigt af brugeren via specielle formularer på hjemmesidenhttps://gardenlux-da.designluxpro.com... Ved at udfylde de relevante formularer og / eller sende sine personlige data til operatøren, accepterer brugeren denne politik.
  2. Operatøren behandler anonymiserede data om brugeren, hvis det er tilladt i indstillingerne i brugerens browser (lagring af cookies og brug af JavaScript-teknologi er aktiveret).
 
6. Proceduren for indsamling, opbevaring, overførsel og andre former for behandling af personoplysninger

Sikkerheden af ​​personoplysninger, der behandles af operatøren, sikres gennem implementering af juridiske, organisatoriske og tekniske foranstaltninger, der er nødvendige for fuldt ud at overholde kravene i den nuværende lovgivning inden for beskyttelse af personoplysninger.

  1. Operatøren sikrer sikkerheden af ​​personoplysninger og træffer alle mulige foranstaltninger for at udelukke adgang til personoplysninger om uautoriserede personer.
  2. Brugerens personlige data vil aldrig under nogen omstændigheder blive overført til tredjemand, undtagen i tilfælde relateret til implementeringen af ​​den nuværende lovgivning.
  3. I tilfælde af afsløring af unøjagtigheder i personlige data kan brugeren opdatere dem uafhængigt ved at sende en underretning til operatøren til operatørens e-mail-adresse. mærket "Opdatering af personlige data".
  4. Perioden til behandling af personoplysninger er ubegrænset. Brugeren kan når som helst tilbagekalde sit samtykke til behandling af personoplysninger ved at sende en meddelelse til operatøren via e-mail til operatørens e-mail-adresse. mærket "Tilbagetrækning af samtykke til behandling af personoplysninger."
 
7. Grænseoverskridende overførsel af personoplysninger
  1. Inden den grænseoverskridende overførsel af personoplysninger påbegyndes, er operatøren forpligtet til at sikre sig, at den fremmede stat, til hvis område det formodes at overføre personoplysninger, giver pålidelig beskyttelse af rettighederne for personer, der er personoplysninger.
  2. Grænseoverskridende overførsel af personoplysninger på udenlandske staters territorium, der ikke opfylder ovenstående krav, kan kun udføres, hvis emnet for personoplysninger skriftligt har tilladelse til grænseoverskridende overførsel af hans personoplysninger og / eller udførelse af en aftale, som genstand for personoplysninger er part i.
 
8. Afsluttende bestemmelser
  1. Brugeren kan modtage enhver afklaring om spørgsmål af interesse vedrørende behandling af hans personlige data ved at kontakte operatøren via e-mail.
  2. Dette dokument afspejler alle ændringer i operatørens politik til behandling af personoplysninger. Politikken er gyldig på ubestemt tid, indtil den erstattes af en ny version.
  3. Den aktuelle version af politikken er frit tilgængelig på Internettet påhttps://gardenlux-da.designluxpro.com/politika-konfidentsialnosti-i-kontenta.

Have

Blomster

Konstruktion